Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2362

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2366

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Case: Design af website til baerbart smykker

Design af website+shop for Trine Trier

Projektet

Design af website for bærbart: Trine Trier designer eksklusive smykker i butikken bærbart, hvor hun også udstiller for andre dygtige danske smykkedesignere.

Trine ønskede et nyt lækkert responsivt website, som kunne favne hendes egne smykker og kollektioner og også galleriets andre designere. Derudover stillede hun krav til, at websitet var forberedt til at kunne omdannet til en webshop på sigt.

Trine Trier ville desuden gerne selv at være herre over sit website og have maksimal frihed til at bygge tværgående kampagner på websitet og de sociale medier, ligesom hun ønskede frihed til at lave nyhedsindlæg og opslag om kommende udstillinger. Hun ville også gerne selv have mulighed for at lægge nye produkter op og arbejde med SEO.

Vi valgte at kombinere WordPress med WooCommerce for at give Trine maksimal frihed og samtidig optimalt, lækkert, responsivt design.

Website blev naturligvis designet med omtanke for SEO, vi maksimerede hastigheden, lavede hackingbeskyttelse, installerede Google analytics sporingskoder og leverede en komplet manual, så baerbart fremadrettet har fuld kontrol over deres nye website.

Vi leverede

Lækkert parallax website i WordPress CMS
Produkt galleri i WooCommerce forberedt til åbning af webshop
Responsivt til desktop, laptop, mobil, tablet
Optimeret ift. hastighed, SEO & hackingbeskyttet
Integreret med MailChimp, Google Analytics & Sociale Medier
Besøg websitet

Anvendte kompetencer

Wordpress

100%

Woo Commerce

75%

Responsiveness

95%

Parallax Scroll

55%

Divi Builder

90%

Kundeudtalelse

“Jeg kan på det varmeste anbefale at vælge CrowdWorks til at designe jeres website. Kommunikationen med CrowdWorks var imødekommende, præcis, hurtig og med stor vilje til at løse opgaverne professionelt, så både jeg selv og mine kunder får en optimal oplevelse med websitet. Fra start til slut har webdesignopgaven været i gode og trygge hænder, De udfordringer der har været undervejs – med min komplekse og ret store side, er blevet håndteret tålmodigt og vedholdende. Det har været vigtigt for Crowdworks at levere et godt arbejde og at min tilfredshed – og sidens anvendelighed, har været prioriteret hele vejen. Jeg har fået meget for pengene og er vildt glad og meget tilfreds med resultatet.”

Klip fra websitet