Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2362

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2366

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Crowdsourcing bureau - crowdsourcing af design opgaver

Crowdsourcing Services

Med crowdsourcing af jeres designopgaver, får I en helt verden af kreativitet til rådighed.

Vi crowdsourcer jeres opgaver til et internationalt netværk af talentfulde designere og kvalitetssikrer løsningerne i Danmark

Logo Design

Design af Logo & Visuel Identitet

Med et internationalt netværk af kreative til at dyste om at levere det bedste visuelle udtryk til jeres virksomhed, får I mere kreativitet for pengene.

Lær mere

Web Design

webdesign

Vi leverer elegant og professionelt webdesign, og udvikler små og større responsive websites, i open source CMS, så I let selv kan rette og tilføje.

Lær mere

Sociale Medier

Markedsføring Sociale medier

Hvor skal I være til stede, hvordan og hvor ofte? Få kompetent hjælp til Social Media-strategien, til oprettelse af virksomhedens profil på sociale medier og til eksekveringen.

Lær mere

Kampagne Koncept

Kampagne Koncept

Trænger I til et frisk pust og nye ideer? Lad vores internationale netværk af kreative byde ind med vidt forskellige ideer til jeres kampagnekoncept.

Lær mere

Visuel Identitet

Visuel Identitet

Mangler I den røde tråd i jeres visuelle udtryk, eller trænger jeres visuelle identitet til et facelift? Vi hjælper jer med at få et klart udtryk.

Lær mere

E-mail Marketing

Email marketing

Vi tilbyder e-mail design leveret som færdig html, strategisk rådgivning om e-mail marketing og komplet håndtering af jeres e-mail kampagner og forløb.

Lær mere

Grafisk Design

Grafisk Design

Kreativ udvikling af alt til print og online. Brevpapir, annoncer, outdoor, katalog, elegante PowerPoint præsentationer, online banners, infografikker m.v.

Lær mere

Marketing Konsulent

Lej en Marketingkonsulent

Kniber det med tid og ressourcer til markedsføringsprojekterne? Køb et klippekort og lej en kompetent marketingkonsulent på timebasis hos CrowdWorks.

Lær mere

Skal vi tage en dialog? Ring til os på +45 3131 0504