Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2362

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2366

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/crowdworks.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169
Webdesign: Crowdsource webdesignet og få mere ud af budgettet

Webdesign

Jeres webdesign skal reflektere jeres virksomhed

Websitet er blevet virksomhedens vigtigste butiksfront og reception. Det er jeres første ”moment of truth” med kunderne, hvor de beslutter, om de har tillid til jer, eller om de vender rundt på hælen med et ”tak for kigget”.

Helt nyt websdesign eller facelift af det I har?

Skal I have designet website til en nystartet virksomhed eller har I brug for et facelift til jeres eksisterende webdesign?

Responsivt webdesign og SEO på plads

Vi arbejder naturligvis med responsivt webdesign på flere niveauer og sikrer at websitet er grundlæggende SEO optimeret og testet på de relevante browsere.

Med crowdsourcing får I hurtig levering og mere kreativitet

Hos CrowdWorks kan I få designet og udviklet et lækkert, up-to-date, responsivt website til konkurrencedygtige priser. Vi kan enten levere opgaven fra A til Z eller udelukkende design eller udvikling. Vi designer også enkeltstående sider eller elementer. Vores crowdsourcing netværk tæller tusindvis af designere og udviklere. Derfor kan vi altid finde et team med det helt rigtige kompetencesæt til jeres webdesign opgave, som er klar til at starte med det samme.

Website uden bindinger og let at vedligeholde

Vi implementer både nyt webdesign på eksisterende domæne/CMS eller sætter alting op for jer fra bunden. Vi arbejder med open source CMS, som I let selv kan vedligeholde efterfølgende og som er helt uden bindinger.

Iværksætter? Se vores iværksætterpakker inkl. website design

IVÆRKSÆTTERPAKKER

Skal vi tage en dialog? Ring til os på +45 3131 0504